linkedin
Verbinden

Verbinden

Bedrijfsovername, fusie of reorganisatie? Meer Advies weet bruggen te bouwen tussen alle belanghebbende partijen.

arrow
Creatief

Creatief

Verrassend creatieve oplossingen? Ja! Hoe? Wij zijn onafhankelijk. Daardoor zijn de mogelijkheden eindeloos.

arrow
Conceptdenken

Conceptdenken

Strategische keuzes worden effectief door slim mee te schakelen en "out of the box" te denken.

arrow
Inlevingsvermogen

Inlevingsvermogen

Begrip voor emotie, positie en argumentatie van alle betrokkenen geeft een strategie kracht, vorm en timing.

arrow

Op zoek naar een onafhankelijke bedrijfsadviseur of commissaris met overzicht en een heldere visie?

Van der Wal Sloopwerken
Van der Wal Sloopwerken is inmiddels zo’n vijftig jaar actief in de sloopbranche. In 1965 begonnen als klein lokaal bedrijf, zijn ze door de jaren heen uitgegroeid tot een landelijk opererende onderneming met internationale ambities. Waren de werknemers van Van der Wal Sloopwerken de eerste decennia vooral uitvoerders, tegenwoordig bestrijken ze het hele traject. Van advies, voorbereiding en vergunningverlening tot projectcoördinatie, demontage, sloop, afvoer, hergebruik en verkoop van materialen.

Sinds 1993 saneert Van der Wal Sloopwerken ook asbest. Een risicovolle tak van sport waarvoor Van der Wal Sloopwerken aan de strenge, Nederlandse wet- en regelgeving moet  voldoen. Zo werkt Van der Wal Sloopwerken volgens de VGM-normen (Veiligheid Gezondheid en Milieu) en voldoen ze aan de SCA 530 richtlijnen.

Van der Wal Sloopwerken is de laatste jaren niet alleen bezig met uitbreiden, maar investeert ook fors in materieel en vakbekwaamheid van hun mensen. "Waar tijden en eisen veranderen, veranderen wij mee. En als het even kan, lopen we voorop. Meer Advies helpt ons bij het invullen van deze visie" Aldus Sjouke Van der Wal.

Meer Advies is intensief betrokken bij Van der Wal Sloopwerken op gebied van advisering over de strategiebepaling en een goed geïnformeerde sparringpartner bij aanvragen voor (her)financiering.