linkedin
Verbinden

Verbinden

Bedrijfsovername, fusie of reorganisatie? Meer Advies weet bruggen te bouwen tussen alle belanghebbende partijen.

arrow
Bedrijfsadvisering

Bedrijfsadvisering

Op zoek naar een onafhankelijke bedrijfsadviseur of commissaris met een heldere visie en overview?

arrow

Op zoek naar een onafhankelijke bedrijfsadviseur of commissaris met overzicht en een heldere visie?

corporate finance

Corporate finance is een verzamelnaam voor alles wat te maken heeft met te wijzigen eigendomsverhoudingen bij bedrijven. Een specialisatie van Meer Advies. Bij te wijzigen eigendomsverhoudingen kunt u denken aan:
 
Een bedrijfsovername kán interessant zijn, zeker als u een winstgevende onderneming heeft. Wilt u bijvoorbeeld groeien en nieuw marktaandeel winnen? Of een andere sector betreden? Soms is een fusie met een andere onderneming de volgende stap in de toekomst van uw bedrijf. Ook bij bedrijfsopvolging krijgt u te maken met gewijzigde eigendomsverhoudingen waarover u moet nadenken.

In alle gevallen is een goede voorbereiding van belang voor de continuïteit van uw onderneming. Een bedrijfsovername, fusie of bedrijfsopvolging biedt vele kansen. Meer Advies kan u in de voorbereiding van dienst zijn met een gedegen bedrijfsadvies. Bij de uitvoering van een bedrijfsovername, fusie of bedrijfsopvolging zorgen wij voor:
 
Corporate finance vraagt door de complexiteit vaak om een geïntegreerde aanpak en conceptdenken. Dit staat in onze manier van werken dan ook centraal. Onze kennis van psychologische aspecten is van grote toegevoegde waarde. Met praktisch advies en strategisch inzicht zijn wij graag uw betrokken sparringspartner.