linkedin
Verbinden

Verbinden

Bedrijfsovername, fusie of reorganisatie? Meer Advies weet bruggen te bouwen tussen alle belanghebbende partijen.

arrow
Bedrijfsadvisering

Bedrijfsadvisering

Op zoek naar een onafhankelijke bedrijfsadviseur of commissaris met een heldere visie en overview?

arrow

Op zoek naar een onafhankelijke bedrijfsadviseur of commissaris met overzicht en een heldere visie?

bedrijfsadvisering

In verschillende levensfasen van uw bedrijf zijn er cruciale momenten waarbij u de koers moet bepalen. Denkt u bijvoorbeeld na over:
 
Wilt u hulp bij het maken van deze strategische keuzes?  Dan bent u bij Meer Advies aan het juiste adres. Wij zijn graag uw goed geïnformeerde gesprekspartner en strategisch adviseur bij het maken van deze belangrijke keuzes. Ook bij dreigende continuïteitsproblemen of insolventie kunt u bij ons terecht. 

Bedrijfskundige, financiële en juridische kennis
Het spreekt voor zich dat wij uitermate bedreven zijn in de regie en begeleiding van herstructureringstrajecten. U kunt gebruik maken van onze kennis en ervaring op bedrijfskundig, financieel en juridisch gebied en het netwerk wat wij hierin opgebouwd hebben. 

Financiering
Vaak is er bij herstructureringstrajecten, overnames of insolvatiesituaties nieuwe of alternatieve financiering nodig. U kunt gebruik maken van de contacten die wij in de bancaire en financiële wereld hebben. Wij kunnen een juiste inschatting maken van de beste financieringsvorm en hebben hiervoor goede samenwerkingspartners. Wij spreken de taal en adviseren u over de juiste argumentatie om uw aanvraag maximale kans van slagen te geven. 

U kunt van ons verwachten
 
Wij zijn graag een betrokken sparringspartner met overzicht en een heldere visie. Onze bedrijfsadvisering is discreet en efficiënt, ook bij insolventiebegeleiding en dreigende continuïteitsproblemen.